Onze partners

Onze partners

online kopen

Collishop

collishop.be

Krëfel

krefel.be

Kitchenmarket

kitchenmarket.be

Mediamarkt

mediamarkt.be

Geniet van heerlijke huisgemaakte soepen dankzij de verwarmende kookrobot Easy soup!

Ontdek een automatische en intelligente verwarmende blender die soepen bereidt in uw plaats.

De Cuisine Companion is een veelzijdige kookrobot om al uw gerechten te versnijden, te bereiden en te garen, van het voorgerecht tot het dessert.

De 1e intelligente snelkookpan van Moulinex, om snel en lekker te kokerellen en u te laten gidsen.

Bereid uw dagelijkse maaltijden op een eenvoudige manier dankzij de 12 functies die de dagelijkse bereiding gemakkelijker maken.

Easy Soup

Geniet van heerlijke huisgemaakte soepen dankzij de verwarmende kookrobot Easy soup!

124Aanbevolen prijs Meer informatie online kopen

Easy Soup

Uw soep in twee klikken

De accessoires

Originele
en verrassende recepten

Easy Soup

Het concept

Geniet van heerlijke huisgemaakte soepen dankzij de verwarmende kookrobot Easy soup!

U hoeft geen keukenprinses te zijn om heerlijke huisgemaakte soepen te bereiden. Dit nieuwe toestel,100 % automatisch, maakt u het leven gemakkelijk. Ontspan u terwijl de vier automatische culinaire programma's in uw plaats de veloutésoepen, de groentesoepen, de compotes en koude bereidingen (smoothie, pannenkoekendeeg...) klaarmaken.

Dankzij het intuïtief bedieningspaneel volstaan twee klikken om het gewenste programma te lanceren en uw soep is klaar in een recordtijd.

 close-ups op de Easy Soup

Easy soup, zeer praktisch, zet zich automatisch in warmhoudmodus om uw soepen op de juiste temperatuur te bewaren. Het reinigen is gemakkelijk dankzij een automatisch reinigingsprogramma.

U komt nooit inspiratie tekort: een geïlliustreerd boekje met 30 originele en verrassende recepten wordt u gratis aangeboden.

  vrouw met een kom in de hand Interface van de Easy Soup Een hand

Uitrusting en accessoires

  • - Intuïtieve interface: gemakkelijk en snel, uw bereidingen in 2 klikken
  • - Programma easy cleaning: eenvoudig automatisch reinigingsprogramma
  • - Warmhoudfunctie: komt automatisch in werking op het einde van de bereiding. Actief gedurende 40 minuten
  • - Dubbele isolerende wand: verlengt het warm houden. Uw bereidingen blijven lang warm.
  • - Receptenboekje inbegrepen: 30 heerlijke en gemakkelijke recepten voor alle seizoenen: soepen, compotes, smoothies, cocktails...
Geopend Easy Soup

Technisch kenmerken

  • Capaciteit van de kom : 1,2L
  • 5 programma's : veloutésoep, stevige groentesoep, compote, gemakkelijk reinigen, mixen
  • Vermogen : 1000W
  • Maximale rotatiesnelheid : 15000 tr/min
  • Maximale kooktemperatuur : 100°C
  • Kom in inox
  • Mes in roestvrij staal met 3 functies
  • 30 recepten inbegrepen
  • Kom + deksel + accessoires geschikt voor de vaatwas
iemand giet de soep in een kom met Easy Soup

De recepeten

Receptenboekje inbegrepen

30 heerlijke en gemakkelijke recepten voor alle seizoenen: soepen, compotes, smoothies, cocktails..

le livre de recettes de l'Easy Soup

Courgettesoep met verse kaas

Ingrediënten

  • 600g courgettes, in kleine blokjes gesneden
  • 60g fijngehakte ui
  • 2 el fi jngehakte dragon
  • 100g verse kaas (zoals Philadelphia®)
  • 40cl water
  • Zout
  • Peper van de molen

Recept

  • Doe de ui, de verse kaas en daarna de courgettes, 1 el dragon en het water in het apparaat. Breng op smaak met zout. Plaats het deksel op het apparaat en kies het programma « creamed soup ».
  • Schep de soep aan het einde van de bereiding in de borden. Werk af met peper van de molen, espelettepeper en de resterende dragon.

Rode bietencrème met LaVache-qui-rit©

Ingrediënten

  • 450g gekookte biet, in kleine blokjes gesneden
  • 300g gepelde tomaten, in blokjes gesneden
  • 60g fijngehakte ui
  • 1 teentje knoflook
  • 45cl runderbouillon
  • 4 porties La Vache-qui-rit©
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe de groenten en de runderbouillon in de soepmaker. Voeg de kaas toe. Breng op smaak met zout en peper. Kies het programma « creamed soup ».
  • Dien deze granaatappelkleurige soep op met blaadjes kervel en enkele druppels balsamicoazijn.

Velouté van tuinbonen en witte bonen

Ingrediënten

  • 400g gepelde tuinbonen
  • 400g gekookte witte bonen
  • 75g gepelde en fi jngehakte ui
  • 50cl water
  • 35g mierikswortelpasta
  • 4 el verse room
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe de tuinbonen, de witte bonen, de ui en het water in de soepmaker. Voeg de mierikswortelpasta toe en kruid. Kies het programma « creamed soup ».
  • Schep de velouté aan het einde van het programma in de borden. Lepel er een eetlepel verse room op en voeg de gerookte forelsnippers toe.

Velouté van butternutpompoen met sinaasappel

Ingrediënten

  • 700g butternutpompoen, in blokjes gesneden
  • 60g fijngehakte ui
  • 100g aardappelen, in kleine blokjes gesneden
  • 15cl sinaasappelsap
  • 30cl water
  • 1 afgestreken tl currypoeder
  • 1 tl suiker
  • Zout

Recept

  • Doe alle ingrediënten in de soepmaker (behalve de ingrediënten voor de decoratie). Kies het programma « creamed soup ».
  • Schep de soep aan het einde van het programma in diepe borden of kommen. Bestrooi met geraspte sinaasappelschil en komijnzaadjes.

Velouté van tomaten met basilicum

Ingrediënten

  • 700g gepelde tomaten, ontpit en in kwartjes gesneden
  • 60g fijngehakte ui
  • 1 teentje knoflook, gepeld
  • 1 klontje boter
  • 1 afgestreken el maïszetmeel
  • 2 el mascarpone
  • 50cl groentebouillon
  • 10 fijngehakte blaadjes basilicum
  • 2 el geroosterde en fi jngehakte pijnboompitten
  • 2 el geraspte parmezaan
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Los het zetmeel op in wat water.
  • Doe de tomaten, de ui, de look, de boter, het opgeloste zetmeel, de mascarpone, de groentebouillon in de soepmaker. Breng op smaak met wat zout (de bouillon is al licht gezouten) en peper. Kies het programma « creamed soup ».
  • Dien de soep op met de fijngehakte pijnboompitten, basilicum en parmezaan.

Crème de céléri rave au cumin

Ingrediënten

  • 400g knolselder, in kleine blokjes gesneden
  • 60g fijngehakte ui
  • 60g bleekselderij, in dunne plakjes gesneden
  • 160/180g appels, in kleine blokjes gesneden
  • 50cl water
  • 100g mascarpone
  • 1 tl komijnpoeder
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe de knolselder, de ui, de appel, de bleekselderij, het water, het zout en de komijn in de soepmaker. Kies het programma « creamed soup ».
  • Open het apparaat aan het einde van de bereiding. Voeg de mascarpone toe. Kies het programma « blend »
  • Schep de soep in diepe borden of kommen. Werk af met komijnzaadjes, tijmbloesem en peper.

Velouté van prei met roquefort

Ingrediënten

  • 400g preiwit, in ringen gesneden
  • 60g fijngehakte witte u
  • 100g aardappelen, in kleine blokjes gesneden
  • 15g zetmeel
  • 60g kippenbouillon
  • 60g roquefort
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Los het zetmeel op in wat koude bouillon.
  • Doe de groenten, het zetmeel, de bouillon en de roquefort in de soepmaker. Breng op smaak met zout. Kies het programma « creamed soup ».
  • Schep de velouté in diepe borden.
  • Bestrooi met de gehakte walnoten en voeg enkele druppels walnotenolie toe. Werk af met enkele draaien van de pepermolen

Velouté van wortelen en tartaar van sint-jakobsvruchten

Ingrediënten

  • 550g wortelen, in schijfjes gesneden
  • 60g fijngehakte sjalotten
  • 4g fijngehakte gember
  • 50cl water
  • 15g maïszetmeel
  • 30g boter
  • 160/180g sint-jakobsvruchten
  • 1/2 halve sinaasappel (schil en sap)
  • 1 tl rijstazijn
  • 1 el sesamolie
  • Zout

Recept

  • Los het zetmeel op in 3 el van het water. Doe de sjalotten, de wortelen, de gember, het opgeloste zetmeel, het water, de boter en wat zout in de soepmaker. Kies het programma « creamed soup ».
  • Snijd intussen de sint-jakobsvruchten in kleine blokjes.
  • Breng op smaak met het sap en de schil van de halve sinaasappel, de sesamolie, de rijstazijn en het zout.
  • Schik de tartaar mooi in het midden van de diepe borden.
  • Schep de soep aan het einde van het programma op de tartaar. Werk af met sesamzaadjes en wat bieslook.

Comfortsoep van gevogelte

Ingrediënten

  • 200g wortelen, in schijfjes gesneden
  • 2 bloemkoolroosjes
  • 60g fijngehakte ui
  • 200g gevogeltefilet, in blokjes van 2 cm gesneden
  • 60cl kippenbouillon
  • 1 kruidentuiltje
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Meng de groenten en het gevogelte. Doe dit in de soepmaker. Voeg de bouillon en het kruidentuiltje toe. Kruid met zout en peper. Plaats het deksel op het apparaat en kies het programma « soup with pieces ».
  • Meng intussen de room met de mosterd.
  • Haal het kruidentuiltje aan het einde van de bereiding uit de soep. Dien de soep heet op met de saus en werk af met peterselie.

Soep met 4 groenten

Ingrediënten

  • 150g preiringen
  • 150g wortelen, in kleine blokjes gesneden
  • 150g raapjes, in kleine blokjes gesneden
  • 100g fijngehakte ui
  • 1 teentje knoflook, gepeld
  • 1 tak bleekselderij, in dunne plakjes gesneden
  • 70cl water
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe alle ingrediënten in de soepmaker. Kies het programma « soup with pieces ».
  • Dien op met wat geraspte kaas en enkele in boter gebakken croutons.

Soup & Co

Verwarmende blender met twee kookprogramma's voor smakelijke soepen in een handomdraai.

Van 239€ aan 259Aanbevolen prijs Meer informatie online kopen

SOUP & CO

Kookt en mixt automatisch

De accessoires

Vol creatieve recepten

De Soup & co

Het concept

Met Soup & co ontdekt u een automatische en intelligente, verwarmende kookrobot die soep maakt in uw plaats. Hij bereidt ook lekkere smoothies en cocktails en heeft een Ice Crush functie.

Soup & Co is zeer gemakkelijk te gebruiken met zijn 4 programma's: velouté, gepureerd, « autoclean » en een stoomprogramma via zijn stoommand die meegeleverd wordt met het toestel.

Close-ups op de Soup & Co

Handig en praktisch dankzij zijn LCD-scherm en zijn 'slim' zelfreinigend programma; de warmhoudfunctie laat toe een gerecht op de juiste temperatuur te bewaren gedurende 40 minuten. Heel wat ideeën kan men putten uit het meegeleverde receptenboekje.

Een vrouw die paprika snijdt Soup&Co-interface Een hand

Uitrusting en accessoires

  • - 4 automatische programma's voor een gemakkelijk gebruik :
  • Velouté (25 min) & Gepureerd (35 min), voor het snel mixen en koken van heerlijke soepen, zonder toezicht
  • Stoom (30 min), voor lekker ongerepte smaken
  • Auto-clean, voor zorgeloos reinigen
  • - Een waaier culinaire cocktails, smoothies, sausen, fijngestampt ijs...
  • - Alarm op het einde van de gaartijd en warmhoudfunctie (40 min) voor meer gebruiksgemak
  • - Accessoire Mand (bestaat in een versie zonder mand)
  • - Handig, ultralicht, afneembaar handvat
 De stoomand van de Soup & Co

Technisch kenmerken

  • Capaciteit van de kom : 1,8L
  • 4 types programma's : veloutésoep, stevige groentesoep, stoomgaren en gemakkelijk reinigen
  • Regelbare temperatuur : 5
  • Vermogen : 1100W
  • Maximale rotatiesnelheid : 16000 tr/min
  • Capaciteit van de kom : 2,8L
  • Minimale kooktemperatuur : 60°
  • Aantal snelheden : 5
  • Aantal programma's : 4
  • Maximale kooktemperatuur : 100°C
  • Kom in inox
  • Snelheid, kookwekker en regelbare temperatuur
  • Messen in roestvrij staal met 3 functies
  • Manuele mode
  • 30 recepten inbegrepen
  • Opbergen van het snoer
  • Functie fijngestamptijs
  • Automatische programma's
  • De binnenCookeo
  • Groenten
  • Groenten
  • Groenten
  • Kruiden
  • de cover van de Soup & Co
  • het apparaat

De recepeten

Receptenboekje inbegrepen

40 recepten voor gevarieerde bereidingen: warme en koude soepen, milkshakes, sausen, compote, smoothies, warme chocolademelk...

Le livre de recettes du multicuiseur

Caldo verde

Ingrediënten

  • 400g aardappelen
  • 80g chorizo
  • 2 knoflookteentjes
  • 180g groene kool
  • Zout

Recept

  • Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de chorizo in stukjes. Pel de knoflookteentjes en verwijder de kiemen. Was de kool en verwijder de dikke nerven van de bladeren. Snijd de bladeren in repen.
  • Doe de aardappelen, de kool, de chorizo, het knoflook en 80 cl water in de Soup & Co. Voeg een snufje zout toe.
  • Druk op de toets P om het programma P2 te selecteren. Bevestig door op de toets OK te drukken.
  • Laat 35 minuten koken. Zodra de soep klaar is, hoort u drie biepjes. Dien goed heet op.

Winterse groentsoep

Ingrediënten

  • 150g wortels
  • 150g pastinaak
  • 150g aardpeer
  • 150g knolselderie
  • 100g preiwit
  • 20g bleekselderie
  • 1/2 blokje groentebouillon
  • Zout

Recept

  • Schil de wortels, de pastinaak, de aardpeer en de knolselderie en snijd ze in blokjes.
  • Was het preiwit en snijd in stukken. Was de bleekselderie en snijd deze doormidden.
  • Vul de Soup & Co met de wortels, de knolselderie, de pastinaak, de aardpeer, de bleekselderie, de prei en 85 cl water. Voeg het halve blokje groentebouillon en een snufje zout toe.
  • Druk op de toets P om het programma te selecteren. Bevestig door op de toets OK te drukken.
  • Laat 25 minuten koken. Zodra de soep klaar is, hoort u drie biepjes. Dien goed heet op.

Veloute's uit de Bayous

Ingrediënten

  • 550g zoete aardappelen
  • 2 kleine uien
  • 3 knoflookteentjes
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1/2 koffielepel cayennepeper
  • 1 koffielepel komijn
  • Zout

Recept

  • Schil de aardappelen en pel de uien. Snijd ze in blokjes. Pel de knoflookteentjes en plet ze met de palm van de hand.
  • Doe de aardappelen, de ui, het knoflook en 75 cl water in de Soup & Co. Voeg ook het bouillonblokje, de cayennepeper, de komijn en een snufje zout toe.
  • Druk op de toets P om het programma te selecteren. Bevestig door op de toets OK te drukken.
  • Laat 25 minuten koken. Zodra de soep klaar is, hoort u drie biepjes. Dien goed heet op.

Veloute van rode linzen met curry

Ingrediënten

  • 150g rode linzen
  • 100g ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Pel de ui en snijd deze in blokjes. Pel het knoflookteentje.
  • Doe de ui, de linzen, het knoflook, de kerrie en de koriander samen met 90 cl water in de Soup & Co. Voeg een snufje zout en peper toe.
  • Druk op de toets P om het programma te selecteren. Bevestig door op de toets OK te drukken.
  • Laat 25 minuten koken. Zodra de soep klaar is, hoort u drie biepjes. Dien goed heet op.

Pittige avocadocrème voor warm dagen

Ingrediënten

  • 3 avocado's
  • 1 teentje knoflook
  • 1 limoen
  • 20cl kokosmelk
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 klein Spaans pepertje
  • Zout

Recept

  • Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit. Pel het knoflookteentje en verwijder de kiem.
  • Pers de limoen.
  • Vul de Soup & Co met het avocadovlees, het knoflook en de tomatenpuree. Giet hierover de kokosmelk, 20 cl water en het limoensap en voeg het pepertje en een snufje zout toe.
  • Mix op snelheid 2 en verhoog geleidelijk tot maximale snelheid. Mix nog 2 minuten op maximale snelheid.
  • Dien onmiddellijk op of bewaar in de koelkast.

Ajo blanco

Ingrediënten

  • 100g amandelpuree
  • 70cl halfvolle melk
  • 2 knoflookteentjes
  • 20g broodkruim
  • 10cl olijfolie
  • 1 dosis saffraan
  • Zout

Recept

  • Vul de Soup & Co met het broodkruim, de amandelpuree, de olijfolie en de melk. Voeg ook de knoflookteentjes, de saffraan en een snufje zout toe.
  • Mix gedurende 30 seconden op snelheid 2 en verhoog geleidelijk tot maximale snelheid. Mix nog 3 minuten op maximale snelheid.
  • Verkiest u de soep ijskoud, voeg dan bij het serveren nog ijsblokjes toe.

Frisse komkommersoep zoals en tzaziki

Ingrediënten

  • 600g komkommer
  • 1 teentje knoflook
  • 300g Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel tabasco
  • 1 eetlepel munt
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Schil de komkommer, verwijder de pitten en snijd in blokjes. Pel het knoflookteentje.
  • Doe de yoghurt, de komkommer, het knoflook en de munt in de Soup & Co. Voeg ook de tabasco en een snufje zout en peper toe.
  • Begin op lage snelheid te mixen en verhoog geleidelijk tot maximale snelheid. Mix nog 1,5 minuut op maximale snelheid en serveer onmiddellijk.

Gazpacho

Ingrediënten

  • 850g tomaten natuur in eigen nat (uit blik)
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 groene paprika
  • 1/2 komkommer
  • 2 kleine witte uien
  • 1 teentje knoflook
  • 2 sneetjes toastbrood
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel aceto balsamico
  • Zout

Recept

  • Was de paprika’s en schil de komkommer. Verwijder de pitten en snijd ze in blokjes.
  • Pel de uien en snijd ze in vier. Pel het knoflookteentje en verwijder de kiem.
  • Vul de Soup & Co met de tomaten, de blokjes paprika en komkommer, het knoflook, de uien, het brood, de olijfolie en de aceto balsamico. Voeg een snufje zout toe.
  • Mix 30 seconden op snelheid 3 en vervolgens nog 2 minuten op maximale snelheid.
  • Verkiest u de soep ijskoud, voeg dan bij het serveren nog ijsblokjes toe.

Frisse soep van wortel, koriander en citroen

Ingrediënten

  • 400g wortels
  • 1 ui
  • 1/2 bosje verse koriander
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 citroen
  • Zout

Recept

  • Schil de wortels, pel de ui en snijd ze in blokjes. Knip de korianderblaadjes van de steeltjes en pel de knoflookteentjes.
  • Pers de citroen.
  • Vul de Soup & Co met de wortels, de ui, het knoflook, de helft van het citroensap en 60 cl water. Voeg de koriander en een snufje zout toe.
  • Druk op de toets P om het programma P1 te selecteren. Stel de timer in op 30 minuten. Bevestig door op de toets OK te drukken.
  • Laat 30 minuten koken. Zodra de soep klaar is, hoort u drie biepjes. Proef en voeg indien nodig het resterende citroensap toe. Laat afkoelen.
  • Dien lauw of koud op.

Aardbeiensoep

Ingrediënten

  • 600g aardbeien
  • 20g acaciahoning
  • 20 blaadjes verse munt

Recept

  • Spoel de aardbeien kort onder stromend water en verwijder de steeltjes met een aardappelmesje.
  • Vul de Soup & Co met de aardbeien, de vloeiende honing en 40 cl water.
  • Gebruik de Soup & Co in de manuele modus en stel de timer in op 5 min. Stel de temperatuur in op 60 °C, bevestig en druk op OK.
  • Mix nadien alles 1 minuut op snelheid 3.
  • Laat afkoelen. Voeg net voor het serveren de verse munt toe.

Cuisine Companion

De Cuisine Companion is een veelzijdige kookrobot om al uw gerechten te versnijden, te bereiden en te garen, van het voorgerecht tot het dessert.

699Aanbevolen prijs Meer informatie online kopen

Cuisine companion

En als u het uzelf eens gemakkelijk maakte?

De accessoires

Meer dan 1 miljoen recepten

Cuisine Companion

Het concept

Moulinex is altijd op zoek naar producten die het leven gemakkelijker maken! Deze keer innoveert het merk met een gebruiksvriendelijk en intuïtief apparaat, om gemakkelijk, zorgeloos en met plezier te koken.

Om de consument te begeleiden, ongeacht zijn niveau in de keuken, heeft Moulinex een apparaat ontworpen dat hem dagelijks bijstaat in de keuken: de Cuisine Companion is een veelzijdige kookrobot om alle gerechten te snijden, te mixen en te garen, van voor- tot nagerecht.

Gros plan sur le Cuisine Companion

Praktisch en gemakkelijk

De Cuisine Companion, geleverd met 5 accessoires en voorzien van veel functies, beantwoordt aan alle culinaire verwachtingen.

Hij snijdt, bereidt en gaart alle soorten gerechten, van voor- tot nagerecht, zonder dat u het proces moet in de gaten houden! En op het einde van de gaartijd treedt de automatische warmhoudfunctie in werking (volgens het gebruikte programma).

 vrouw snijd wortelen  Cuisine Companion-interface Een hand

De accessoires

4 accessoires

De Cuisine Companion wordt geleverd met volgende accessoires:

  • - Een Ultrablade hakmes om fijn te hakken, te mixen en te verwerken
  • - Een mes om alle soorten deeg te kneden of harde ingrediënten fijn te hakken
  • - Een handmixer om te mengen, kloppen of eiwitschuim te maken
  • - Een mixer om alle soorten bereidingen homogeen te maken

Volgende aparte stukken zijn ook beschikbaar:

  • - Een stoommand voor zacht garen
  • - Een groentesnijder
2 accessoires du Cuisine Companion Panier vapeur 2 accessoires du Cuisine Companion

Technisch kenmerken

  • Vermogen : 1550W
  • Totale capaciteit : 4,5 l (6 personen)
  • Nuttige capaciteit : 2,5L
  • 6 automatische programma's
  • 12 snelheden + 1 Turbo + Pulse
  • Kookwekker : van 5 seconden tot 120 minuten
  • Temperatuur : van 30°C tot 130°C
  • Accessoires : hakmes, kneedmes, handmixer, mixer, stoommand
  • Kookboek : 300 recepten voor 1 miljoen mogelijke menu's
  • Kom + deksel + accessoires geschikt voor de vaatwas
  •  de cover van de Cuisine Companion
  • een accessoire
  • een accessoire
  • de stoommand
  • het apparaat

De recepeten

Meer dan 1 miljoen menu's

Met 100 recepten voor een voorgerecht, 100 recepten voor een hoofdgerecht en 100 recepten voor desserts, verwent Moulinex de consument!

Er zijn niet minder van 1 miljoen combinaties mogelijk, realiseerbaar in recordtijd dankzij de Cuisine Companion!

le livre de cuisine vendu avec le Cuisine Companion, qui contient plus d'un million de menu

Zalmtartaar

Ingrediënten - 4 personnen

  • 300g verse zalm
  • 120g gerookte zalm
  • 1/2 rode ui
  • 1 mespuntje gemberpoeder
  • 15 bieslooksprietjes
  • 3 ruppels Tabasco®
  • 2 el olijfolie
  • Het sap van 1 limoen
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Pel de 1/2 ui, snij in twee en doe in de robot met het ultrablade-hakmes. Mix gedurende 20s op snelheid 12.
  • Hak de bieslook fijn, doe het samen met de andere ingrediënten in de robot en mix op snelheid 6, gedurende 30s.
  • Dien gekoeld op.

Crème van erweten

Ingrediënten - 4 personnen

  • 800g pompoen
  • 100g aardappelen
  • 50g ui
  • 50g selderij
  • 1/2 blokje gevolgetebouillon
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Schil de groenten en snij ze in blokjes.
  • Plaats het ultrablade-hakmes en doe de groenten in de bak van de robot. Voeg het halve blokje gevogeltebouillon en 80cl water toe. Start het soepprogramma P1 op 100°C gedurende 35min.
  • Breng op smaak met zout en peper en dien op.

Kroketten van grijze garnalen

Ingrediënten - 4 personnen

  • 200g gepelde grijze garnalen
  • 30g bloem
  • 30g boter
  • 20cl halfvolle melk
  • 3 eieren
  • Paneermeel
  • Frituurolie
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Plaats de garde en doe de bloem en de melk in de robot. Breng op smaak met zout en peper. Mix 1min op snelheid 7. Voeg de boter toe en start het sausprogramma op 90°C op snelheid 4gedurende 8min.
  • Vervang na afloop van het programma de garde door het ultrablade-hakmes, voeg u 1geklopt ei en de garnalen toe en mix de bereiding 30s op snelheid 9. Als het mengsel niet homogeen is, mix het dan nogmaals 30s. Laat het deeg minstens 2 u rusten op een koele plaats.
  • Bebloem uw werkblad en vorm balletjes met de bereiding. Doop ze in de resterende geklopte eieren en rol ze door het paneermeel. Herhaal deze stappe.
  • Zet de frituurpan aan. Leg de kroketten in de kokende olie en bak elke kroket 1 tot 2min. Leg ze op keukenpapier zodat het overtollige vet wordt opgenomen. Dien onmiddellijk op.

Lamskerrie

Ingrediënten - 4 personnen

  • 800g lam (schouder zonder been)
  • 1 ui
  • 2 teentje knoflook
  • 6cl olijfolie (50g)
  • 2 el kerrie
  • 25cl kokosmelk
  • 200g tomatenpulp
  • 30cl kippenbouillon
  • 2 el kerrie
  • Zout

Recept

  • Pel de knoflook en de ui. Plaats het ultrablade-hakmes en doe de knoflook en de ui in de robot. Hak gedurende 10s op snelheid 11
  • Vervang het ultrablade-hakmes door de menger. Doe de olie en de kerrie in de bak en start het stoofprogramma P1 op 130°C gedurende 5min.
  • Snij het lam in grote stukken. Voeg na 5 min het lamsvlees, de kokosmelk, de tomatenpulp, de bouillon en het zout toe. Start het stoofprogramma P2 op 95°C gedurende 45min.
  • Schil de appel en snij in stukken. Als de bereiding klaar is, dient u het gerecht onmiddellijk op met blokjes appel.

Klassieke risotto

Ingrediënten - 4 personnen

  • 300g arboriorijst
  • 50g ui
  • 10g olijfolie
  • 8cl witte wijn
  • 90cl kippenbouillon
  • 30g parmezaanse kaas
  • 15g boter
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Schil de ui en snij in grote stukken. Plaats het ultrablade-hakmes, doe de stukken in de robot en mix 10s op snelheid 11. Vervang het mes door de menger, voeg de olijfolie toe en start het stoofprogramma P1 zonder dop gedurende 7min.
  • Als de timer 4min voor het einde aangeeft, voegt u de rijst toe. Voeg 1 min voor het einde de witte wijn toe.
  • Na afloop van het programma voegt u de gevogeltebouillon toe, start u het stoofprogramma P3 op 95°C gedurende 20min en plaatst u de dop.
  • Wanneer de bereiding klaar is, voegt u de Parmezaanse kaas en de boter toe en mengt u de ingrediënten voorzichtig. Voeg zout en peper toe en dien onmiddellijk.

Konijn met bier

Ingrediënten - 4 personnen

  • 800g konijn in stukjes
  • 100g ui
  • 1 teentje knoflook
  • 5cl olijfolie
  • 150g gerookte borst
  • 3 el meel
  • 35cl blond bier
  • Zout

Recept

  • Schil de ui en de knoflook. Plaats het ultrablade-hakmes en doe de ui en de knoflook in de robot. Hak 10s op snelheid 11. Snij de gerookte borst in dunne reepjes. Bebloem de stukjes konijn
  • Vervang het ultrablade-hakmes door de menger. Voeg de olijfolie en de gerookte borst toe en start het stoofprogramma P1 op 130°C gedurende 5min.
  • Na afloop van het programma voegt u het bier en het konijn toe. Breng op smaak met zout en start het stoofprogramma P2 op 95°C gedurende 45min. Laat de bereiding 5min zonder dop koken zodat de alcohol van het bier kan verdampen. Wanneer de bereiding klaar is, dient u het gerecht onmiddellijk op.

Waterzooi van kip

Ingrediënten - 4 personnen

  • 750g kippendijen
  • 1 ui
  • 200g wortels
  • 200g prei
  • 50g selderij
  • 2 el olijfolie
  • 20cl droge witte wijn
  • 20cl kippenbouillon
  • 1 laurierblaadje
  • 1 takje tijm
  • 15cl lichte room
  • 1 eierdooier
  • 10 takjes dragon
  • Zout

Recept

  • Schil de ui, het preiwit en de selderij en snij in stukken. Schil de wortelen en snij in schijfjes. Plaats het ultablade hakmes en doe de ui in de robot. Hak 10s op snelheid 11.
  • Vervang het mes door de menger. Voeg de olijfolie, de selderij, de witte wijn en de bouillon toe en start het stoofprogramma P1 op 130°C gedurende 5min.
  • Na afloop van het programma voegt u de kip, de wortelen, het preiwit, de laurier, de tijm en het zout toe. Start het stoofprogramma P2 op 95°C gedurende 45min.
  • Na afloop van het programma laat u het vlees en de groenten uitlekken en legt u de ingrediënten op een bord. Voeg de met eierdooier gemengde room toe aan het resterende vleesnat. Mix 2min op snelheid 6 en giet de saus over het vlees en de groenten. Dien onmiddellijk op met takjes drago

Tiramisu

Ingrediënten - 6 personnen

  • 16 lange vingers
  • 3 eieren
  • 50g suiker
  • 250g mascarpone
  • 25cl sterke koffie
  • 50g niet ongesuikerd cacaopoeder

Recept

  • Splits het eiwit van de eierdooiers. Plaats de klopper en voeg de eierdooiers en 25g suiker toe. Mix 1min30 op snelheid 7. Voeg de mascarpone toe en mix 3min op snelheid 7. Doe de bereiding in een slakom en maak de robot schoon.
  • Plaats de klopper, doe de eiwitten in de robot en laat de robot 2min op snelheid 7 draaien. Voeg 25g suiker toe en laat 4min op snelheid 7 draaien zonder dop. Voeg de eiwitten voorzichtig toe aan het mascarponemengsel met een spate.
  • Doop de lange vingers in de koffie en leg ze in een schaal. Overgiet met room en bestrooi met cacao. Bewaar het gerecht op een koele plaat.

Îles flottantes

Ingrediënten - 6 personnen

  • 6 eieren
  • 160g suiker
  • 50cl melk
  • 1 tl vloeibare vanille

Recept

  • Splits het eiwit van de eierdooiers. Plaats de klopper en voeg de eierdooiers en 80g suiker toe. Mix 1min op snelheid 6. Na 30s voegt u de melk en de vanille toe.
  • Start het dessertroomprogramma op 85°C op snelheid 4gedurende 12min. Zet de anglaisecrème opzij en maak de robot schoon
  • Plaats de garde in de droge robot en voeg de eiwitten de rest van de suiker toe. Laat 6min30 draaien op snelheid 7 op 70ºC zonder dop. Als de timer klinkt, geeft u de eiwitten vorm en laat u ze uitlekken op keukenpapie
  • Verdeel de crème over de kommetjes en voeg de geklopte eiwitten toe. Dien gekoeld op.

Speculaas

Ingrediënten - 40 koekjes

  • 250g bloem
  • 175g zachte boter
  • 175g basterdsuiker
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el kaneel
  • 1 al gemalen gember
  • Zout

Recept

  • Plaats het mes om te kneden/hakken, doe alle ingrediënten in de robot en mix gedurende 2min30s op snelheid 8. Haal het deeg uit de robot, rol het deeg tot een worst en verpak hem in huishoudfolie. Laat gedurende 2 uur in de koelkast ruste.
  • Verwarm de oven voor op 160°C (th. 5). Bekleed een plaat met bakpapier. Rol de helft van het deeg uit met een deegrol en snij in kleine vierkantjes. Leg de koekjes op de plaat. Zorg voor voldoende plaats tussen de koekjes, ze rijzen tijdens het bakke.
  • Zet 15min in de oven. De speculaasjes zijn zacht na het bakken en verharden tijdens het afkoelen. Herhaal met de rest van het deeg.

Cookeo

Cookeo is de onmisbare partner in uw keuken: hij kookt snel en goed alle dagelijkse gerechten.

229€ of 349 (Cookeo Connect) Aanbevolen prijs Meer informatie online kopen

Cookeo

Kook snel en laat u begeleiden

Mijn Cookeo

De recepeten

Cookeo

Het concept

Cookeo is de onmisbare partner in uw keuken: hij kookt snel en goed alle dagelijkse gerechten. Dit technologisch juweeltje, uniek in zijn soort, is tegelijk snel en gemakkelijk in gebruik.

Dankzij het garen onder druk, gerealiseerd in minder dan 10 minuten, hoeft men geen uren meer door te brengen in de keuken!

Close-ups op de Cookeo

De navigatie verloopt vlot en intuïtief. Het volstaat om te kiezen uit de menu's. Eens het garen is toevertrouwd aan Cookeo, kan men terug naar andere bezigheden, temeer daar het apparaat automatisch de warmhoudfunctie inschakelt op het einde van de gaartijd. Boven verloopt de reiniging zeer vlot dankzij de afneembare kom. Een echte dagelijkse tijdwinst!

Verbindt het apparaat zich via Bluetooth met de applicatie MijnCookeo, die de gebruiker begeleidt bij de bereiding van zijn dagelijkse gerechten.

een paar kijkt naar een Ipad voor een recept de interface van de Cookeo

Gemakkelijke recepten van overal!

Smartphones en tablets worden echte receptbibliotheken. Geen gebrek aan inspiratie meer, Cookeo Connect zorgt voor een ongelofelijke waaier recepten! Verrijk uw Cookeo met honderden recepten die regelmatig worden bijgewerkt in functie van het seizoen of de evenementen van de kalender.

De gebruiker wordt stap voor stap, gedetailleerd en met beelden begeleid doorheen het hele recept, tot het eindresultaat. Twijfel of verkeerde interpretatie is niet mogelijk. Koken wordt nog gemakkelijker, het volstaat de gids stap voor stap te volgen. U kunt zelfs de evolutie van het garen volgen op het scherm van uw smartphone of tablet, vanuit uw luie zetel!

De applicatie laat toe de geteste recepten te becommentariëren, te evalueren en te delen. Iedereen kan zijn eigen ervaring toevoegen, suggesties formuleren om een recept te verbeteren, eigen wijzigingen noteren... Cookeo Connect ijvert voor de vrijheid van culinaire expressie!

Ontdek ten slotte de boodschappenlijst voor al uw favoriete recepten!

De kom van de Cookeo De stoommand van de Cookeo

Technisch kenmerken

  • 100 voorgeprogrammeerde recepten
  • Snel garen met twee drukniveaus : 115 °C – 109 °C
  • 6 gaarwijzen : goudgeel bakken, stoven, zachtjes koken, koken onder druk, koken met stoom, opwarmen
  • Capaciteit 6 l – 6 personen
  • Vermogen : 1 200 W
  • Niveau koken onder druk : 70 kpa / 0,7 bar / 115° - 40 kpa / 0,4 bar / 109°
  • Afneembaar binnendeksel
  • Afneembare kom met celvormige keramische bekleding (kan in de vaatwas)
  • Stoommand
  • 6 veiligheidsniveaus
  • Regelbare kookwekker
  • Uitgestelde start
  • Afneembaar snoer
  • Afneembare druppelschaal
  • Interactieve culinaire gids
  • LCD kleurenscherm
  • Warmhoudfunctie
Geopend Cookeo, van bovenaf gezien

De recepeten

Honderden recepten

U hoeft geen uren meer in de keuken te staan om dagelijks lekkere gerechten te bereiden. Cookeo telt 100 geprogrammeerde recepten, waarvan er 75 klaar zijn op minder dan 11 minuten ! (zonder de tijd voor de voorbereiding en het voorverwarmen)

L'application du Cookeo ouvert sur un ipad

Bœuf Bourguignon

Ingrediënten - 4 personnen

  • 800g rundvlees in blokjes van 25 g
  • 300g champignons
  • 70g fijngesneden uien
  • 25cl rode wijn
  • 15cl kalfsfond
  • 1 el plantaardige olie
  • 2 wortelen in dunne plakjes
  • 1 kruidentuiltje
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe de olie in de kuip.
  • Braad alle ingrediënten behalve de vloeistof en het kruidentuiltje gedurende 10 minuten lichtjes aan.
  • Voeg de vloeistof en het kruidentuiltje toe.
  • Snelkookfunctie: 35 min.
  • Dien op!

Kippenbouten met tomaten

Ingrediënten - 4 personnen

  • 8 kippenbouten
  • 150g fijngesneden uien, diepgevroren
  • 16 kerstomaten
  • 1,5 takje tijm
  • 1/2 el paprika
  • 15cl kalfsfond

Recept

  • Doe de olie in de kuip.
  • Braad de kippenboutjes, de uien en de paprika gedurende 10 (voor 2 personen) tot 15 minuten (voor 6 personen).
  • Doe de rest van de ingrediënten in de kuip.
  • Snelkookfunctie: 8 min.
  • Dien op!

Gevogelte met kerrie

Ingrediënten - 4 personnen

  • 600g gevogeltefilets in blokjes van 25 g
  • 100g fijngesneden uien
  • 100g rozijnen
  • 2 golden appels, geschild en in kleine blokjes gesneden
  • 18cl el zonnebloemolie

Recept

  • Doe de olie in de kuip.
  • Laat de gevogelteblokjes aankleuren.
  • Voeg alle andere ingrediënten toe. Breng op smaak en meng.
  • Snelkookfunctie: 8 min.
  • Dien op met rijst.

Catalaanse runderstoofpot

Ingrediënten - 4 personnen

  • 450g rundergehakt
  • 150g varkensgehakt (of worstvlees)
  • 1 ei
  • 100g groene olijven ontpit
  • 60g chorizo (in plakjes)
  • 14cl water
  • 20cl tomatenpuree (in water verdund)
  • 2 el olijfolie
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Giet de olijfolie in de kuip.
  • Kneed het vlees en de eieren en breng op smaak. Maak balletjes en wentel ze in bloem.
  • Laat de balletjes aankleuren in de hete olie.
  • Voeg alle andere ingrediënten toe.
  • Snelkookfunctie: 1 min.
  • Dien op met rijst.

Kip met groene kerrie

Ingrediënten - 4 personnen

  • 90g erwten
  • 100g courgettes in plakjes
  • 600g kippenborst in stukken
  • 150g fijngesneden uien
  • 25cl kokosmelk
  • 1,5 el groene kerrie
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe de olie in de kuip.
  • Braad de uien en de kip gedurende 4 minuten lichtjes aan.
  • Voeg de overige ingrediënten toe. Roer om.
  • Snelkookfunctie: 4 min.
  • Dien op!

Chocolademoelleux

Ingrediënten - 4 personnen

  • 70g chocolade 50% cacao
  • 70g boter
  • 60g poedersuiker
  • 3 eierdooiers
  • 1 licht geklopt eiwit
  • 30g bakmeel
  • ovenschoteltjes

Recept

  • Laat de chocolade en de boter smelten au bain-marie. Giet dit mengsel in een slakom en voeg poedersuiker toe. Meng alles goed.
  • Het eigeel en het eiwit, samen met de bloem toevoegen
  • Vul de schaaltjes met het mengsel.
  • Dek de schaaltjes af met folie. Zet ze in het stoommandje. Giet 20 cl water in de kuip.
  • Dien lauw op!

Flan met kokosmelk

Ingrediënten - 4 personnen

  • 1 eierdooier
  • 1 heel ei
  • 75g suiker
  • 25g maïszetmeel
  • 65g dikke verse room
  • 20cl kokosmelk
  • 10cl water
  • ovenschoteltjes

Recept

  • Meng de eieren met de suiker. Voeg het zetmeel toe.
  • Voeg de room en de kokosmelk toe.
  • Vul de schaaltjes met het mengsel en dek ze af met folie.
  • Zet ze in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip met 20 cl water.
  • Snelkookfunctie: 15 min.
  • Laat afkoelen en zet enkele uren op een koele plek voor het opdienen.

Kaviaar van aubergines

Ingrediënten - 4 personnen

  • 700g aubergines, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 citroen
  • 1 teentje knoflook, ontkiemd
  • 6cl olijfolie
  • 2 el komijnpoeder
  • 1 tl suiker
  • 2 el bladpeterselie
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe de aubergineblokjes in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip met 20 cl water.
  • Mix de aubergine met de andere ingrediënten.
  • Snelkookfunctie: 6 min.
  • Zet dit 4 uur op een koele plek voor het opdienen.
  • Dien op!

Roti de veau aux légumes

Ingrediënten - 4 personnen

  • 700g kalfsgebraad (diameter 7 cm en met een laagje spek omwikkeld)
  • 1cl el plantaardige olie
  • 200g zilveruitjes (of fijngesneden uien)
  • 200g wortelen in plakjes
  • 200g rapen in kwarten
  • 300g aardappelen in blokjes
  • 20cl groentebouillon
  • 5cl witte wijn
  • 35g boter
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe de olie in de kuip.
  • Kleur het vlees 3 minuten aan elke kant. Schep het eruit.
  • Voeg de groenten en vloeistoffen toe. Roer. Doe er boter bij. Breng op smaak. Leg het vlees er weer bij.
  • Snelkookfunctie: 13 min.
  • Het kalfsvlees is medium. Laat nog 5-10 minuten kleuren als u het doorbakken wilt.

Zalm met paprikasaus

Ingrediënten - 4 personnen

  • 4 zalmmoten
  • 8cl sinaasappelsap
  • 8cl water
  • 3,5cl rijstazijn (of andere azijn)
  • 3cl sojasaus
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2 sjalotten
  • 1 gele paprika
  • 3 el zetmeel
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Doe de olie in de kuip.
  • Fruit de paprika en de sjalot in de olie.
  • Voeg het appelsiensap, het water, de azijn en de sojasaus toe. Leg de vis op de groenten.
  • Verwijder de vis. Bind de saus met het zetmeel.
  • Dien op met tagliatelle of rijst.

Multikoker

12 functies die de dagelijkse bereiding van uw gerechten vergemakkelijken.

tot 84 Meer informatie online kopen

Multikoker

Bereid uw dagelijkse gerechten op een eenvoudige manier

Les Accessoires

De recepeten

Multikoker

Het concept

De Multikoker van Moulinex heeft zijn plaats in elke keuken die zichzelf respecteert. Of het nu is om te koken met stoom, te stoven of specifieke voedingsstoffen te bereiden, deze keukenrobot laat u toe tal van gerechten en recepten, van alle soorten, te bereiden.

Close-ups op de multikoker, witte versie

Multifonctionele

Bereid uw dagelijkse gerechten op een eenvoudige manier dankzij 12 functies die de dagelijkse bereiding van uw gerechten vergemakkelijken: rijst/granen, risotto, warmhoudfunctie, babyvoeding, ragout, stoom/soep, gebak/desserts, broodkorst/frituur, warmhoudfunctie, regelbare gaartijd en uitgestelde start.

Een familie keuken

Uitrusting en accessoires

  • - Automatische bereidingsparameters voor uitstekende kookprestaties
  • - Kuip van 2 mm dik met een ruitvormig keramische laag voor een beter kookresultaat
  • - Gaartijd tot 24 uur op voorhand programmeerbaar.
  • - Accessoires : rijstlepel, soeplepel, maattas, stoommand
Kom van de Multikoker De stoommand van de Multikoker De drie accessoires van de Multikoker: rijstlepel, soeplepel, maattas, stoommand

Technisch kenmerken

  • Vermogen : 750 W
  • Capaciteit van de kom : 5L
  • Accessoires : rijstlepel, soeplepel, maattas, stoommand
  • 2 kookprogramma's
  • Afneembare kom
  • Regelbare kookwekker
  • Uitgestelde start
  • Binnenbekleding van de kom in keramiek met ruitvorm
  • Afneembaar snoer
  • Afneembare druppelschaal
  • Led scherm
  • Warmhoudfunctie
  • Afneembaar binnendeksel
Interface van de witte Multikoker Interface van de rode Multikoker

De recepeten

Receptenboekje inbegrepen

Een boekje met 50 recepten om u dagelijks culinair te inspireren !

Le livre de recettes du multicuiseur

Lamspilav

Ingrediënten - 4 personnen

  • 250g lam met bot (of filet)
  • 250g Thaise rijst
  • 5 el plantaardige olie
  • 250g wortels
  • 2-3 uien
  • 50g rozijnen
  • 2 teentjes knoflook
  • 25cl water
  • 1/2 kaneelstokje
  • 1 el kardemom
  • 1 el komijn
  • 100g kikkererwten
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Laat de kikkererwten een nacht weken. Week de rozijnen en rijst een half uur voor het koken.
  • Snijd de wortel in reepjes, snijd de ui in halve ringen en snijd het lamsvlees in stukken.
  • Giet de plantaardige olie in de multicooker. Voeg de ui, de wortel en het vlees toe. Schakel de stand CRUST/FRY (korst/bakken) voor 10minuten in.
  • De overige ingrediënten toevoegen als de stand is voltooid. Giet het water erbij. Schakel de stand RISOTTO (risotto) in.

Huisgemaakte ratatouille

Ingrediënten - 4 personnen

  • 2 paprika’s
  • 2 courgettes
  • 1 ui
  • 3 knoflookteentjes
  • 2 aubergines
  • 3 tomaten
  • 2 el plantaardige olie
  • 1 takje tijm
  • 1 takje basilicum
  • Zout
  • Zout naar smaak

Recept

  • Snijd de paprika, courgette, ui, aubergine en tomaten in kleine blokjes. Pers de knoflook.
  • Giet de plantaardige olie in de multicooker. Voeg de groenten en kruiden toe. Schakel de stand STEW (stoven) voor 60minuten in.

Gestoofdekool met vlees

Ingrediënten - 4 personnen

  • 400g gerookte worst
  • 800g winterkool
  • 200g champignons
  • 600g tomaten
  • 4 el plantaardige olie
  • 10cl water
  • 60g wortels
  • 1 bos dille
  • 1 el paprika
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Snijd de worsten in grote stukken. Snijd de kool in fijne reepjes. Snijd de paddenstoelen in vieren. Snijd de ui en tomaat in halve ringen. Snijd de wortel in reepjes.
  • Giet de olie in de multicooker. Voeg de worst, ui en wortel toe. Schakel de stand CRUST/FRY (korst/bakken) voor 10minuten in.
  • Voeg de overige ingrediënten toe (behalve de kruiden) en schakel de stand RICE/CEREAL (rijst/granen) in.
  • Serveren met gesneden kruiden.

Gehaktballen in tomatensaus

Ingrediënten - 4 personnen

  • 500g gehakt (varkensvlees, rundvlees)
  • 100g Gouda-kaas
  • 1 ui
  • 450g tomatenpuree
  • 50g zure room (optioneel)
  • 100g kruim van wit brood
  • 1 el meel
  • 1 el plantaardige olie
  • 5cl melk
  • Zout
  • Zout naar smaak

Recept

  • Voeg de Gouda-kaas, fijngesneden ui, geperste knoflook, brood geweekt in melk, zout en peper toe aan het gehakt.
  • Draai ballen van het mengel en rol deze door de bloem.
  • Giet de olie in de multicooker. Leg de gehaktballen in de pot en schakel de stand CRUST/FRY (korst/bakken) voor 10minuten in.
  • Voeg de tomatensaus en vervolgens de zure room toe. Roer en laat gedurende 30 minuten koken in modus STEW (SUDDEREN).

Gestoomde zalm met roze glazuurlaag

Ingrediënten - 4 personnen

  • 500g zalmfilets
  • 20cl water
  • 1 citroen
  • 1 blad sla (voor garnering)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl sojasaus
  • 1 tl hoisinsaus
  • 5cl ketchup
  • Zout
  • Peper

Recept

  • Knijp de citroen uit op de zalmmoten en breng op smaak met peper en zout. Leg de vis in het stoommandje van de multicooker.
  • Giet water in de kuip tot aan het streepje dat overeenstemt met twee kopjes.
  • Schakel de stand STEAM/SOUP (stomen/soep) voor 15minuten in.
  • Voor het glazuur: meng de sojasaus, de hoisinsaus, de ketchup en de gehakte knoflook door elkaar.
  • Haal de zalm eruit en breng de glazuurlaag aan. Leg de zalm op een bord op het slablad
Awwwards